www.rsaudio.nl In Ear Monitor & gehoorbescherming
 

Als geluid & oren je lief zijn!

Gehoorbescherming

 

Reviews

"Ik heb mijn Customized ER gehoorbeschermers ruim 2 jaar geleden laten aanmeten bij RS audio. Dit gebeurde erg professioneel en ik kreeg hierbij hele goede en praktische uitleg over gehoorbescherming inclusief concrete tips. Initieel wilde ik de beschermers met een 15 db "vlakke demping" enkel gebruiken voor muziek te maken in bandformatie maar ik ben de gehoorbeschermers steeds meer gaan gebruiken in verschillende situaties zoals: live concerten, festivals en uitgaansgelegenheden. Ik heb ondertussen ook een 25 db filter aangeschaft voor de evenementen waar de geluidsdruk erg hoogt is (bijv. een luide live band). Deze filters zijn onderling erg makkelijk te verwisselen.
Kortom; ik ben erg tevreden over de Customized ER gehoorbeschermers van RS audio: ze zijn custom made, zitten comfortabel, ze zijn (na een korte leercurve) makkelijk in te brengen, makkelijk schoon te maken en de filters zijn makkelijk te verwisselen. Het is de investering meer dan waard."

Thijs Eijkenboom

 

 

Super kwaliteit en een super service! Tijdens m'n eerste afspraak een goede uitleg gekregen waarom gehoorbescherming zo belangrijk is zodat je weet wat je koopt en heb niet lang hoeven wachten totdat mijn producten klaar waren. Ik hoop er nog lang plezier van te hebben!

Brent Bouwens

 

 
Orphan.jpg

Deze week voor de eerste keer met m'n nieuwe op maat gemaakte gehoorbescherming gedraaid tijdens 2 gigs. Moet toegeven dat ik wat nerveus was omdat ik mezelf gelijk voor de haaien gooide i.v.m. t de eerste keer met doppen in was.. Maar, ik wil nu al niet meer zonder. Ging prima en had dit veel eerder moeten doen! RS Audio👌 #aanradertjealsjezuinigoopjeorenwilzijn

Orphan