www.rsaudio.nl In Ear Monitor & gehoorbescherming
 
Jimmy van den Nieuwenhuizen.jpg

Jimmy van den Nieuwenhuizen

Ik ben al jarenlang trouwe klant van RS Audio en zal dat ook zeker blijven. RS Audio staat altijd voor mij klaar met een passend advies en de beste producten.

Het is niet alleen gehoorbescherming op maat, maar ook op In Ear monitor biedt RS audio de beste oor stukjes voor mij en zij ontwikkelen dit nog steeds door.

Het zachte oor (IEM) stukjes zijn voor mij vele malen beter en fijner dan de harde, ze bewegen mee in mijn gehoorgang en hierdoor voorkom je "lekken" en een optimale gehoorbescherming wanneer ik aan het spelen ben. Voor wat betreft de sound hoor ik elke nuance en is alles duidelijk zonder dat het "steriel" wordt. Kort samengevat: Klank en pasvorm echt top!

Jimmy van den Nieuwenhuizen

 

 

 

 
Han Wouters

Han Wouters

Ik ben zeer tevreden met mijn IEM. De sound  (EQ) is naar je persoonlijke smaak in te regelen.

In mijn afluistering  hou ik  bijvoorbeeld van redelijk veel "fris" hoge tonen  en d.m.v. filters / drivers is dit prima te verkrijgen.

Als redelijk intensief gebruiker is het ook erg fijn dat de service (onderhoud en eventuele reparaties) snel en degelijk gebeuren.

Han Wouters

 
Matthijs Koning.jpg

Zanger Matthijs Koning

Een aantal maanden geleden heb ik een In Ear Monitor aangeschaft bij RS audio. Ik kreeg vooraf eerst uitleg over gehoorbescherming en toen werd er een afdruk gemaakt van mijn gehoorgang.

Na eigenlijk altijd te hebben gezongen met floor monitor of universele in ear, was de op maat gemaakte In Ear Systeem van RS audio een ware verademing.

Mijn volgende In Ear Monitor zal ik dan ook weer bij RS audio halen.

Matthijs Koning

 
Leroy Meyvis

Leroy Meyvis

Ik kocht de In Ear Monitor samen met de zangeres maar zij moest nog door sparen voor een zender en ontvanger. Weet dus nog de eerste keer gebruik maar al te goed. Mijn geluidsman had er nog geen ervaring mee dus die vond het helemaal niets. Want zo had hij ook geen controle, en wat als hij te hard ging! Maar al na 1 minuut afstellen perfect geluid en hij geen overspraak van mijn normaal gebruikte 300 watt rms versterker. Ook merkte ik dat een totale monitormix in een zeer snelle tijd tot stand kwam.

 

 
Leroy Meyvis (2).jpg

Al snel waren de rest van de band leden ook enthousiast en schafte ook zij een IEM van RS audio aan. Geheel SOC spaart en vul nu haar oren door RS audio!

Leroy Meyvis en de band SOC

 
Roel van Helden

Roel van Helden


Als drummer bij o.a. My Favorite Scar en Powerwolf heb ik een druk bezette agenda.
Beide bands maken gebruik van een zgn. clicktrack, waarbij je dus met een metronoom meespeelt. Je moet dus kunnen vertrouwen op je In-Ear systeem, anders loopt het hele nummer in de soep... De combinatie van duurzaamheid en betrouwbaarheid heeft het In-Ear systeem van RS Audio voor mij ondertussen wel bewezen!

Roel van Helden